Bravida har opkøbt den københavnske el- og vvs-virksomheden OETekniq.

OETekniq beskæftiger 18 ansatte og havde i 2022 en omsætning på 23 millioner kroner. Virksomheden blev grundlagt i 2014 af Finn Overby og Thomas Elmgreen, hvor det fra starten har været serviceforretningen, der har udgjort den primære del af kundebasen.

– Vi glæder os til at blive en del af Bravida og ser det som en naturlig del af en fortsat udvikling af forretningen. Strategien har fra starten været, at vi skulle fokusere på serviceerhverv, og vi har hele tiden haft et ønske om at udvikle forretningen i de bedst mulige rammer. At blive en del af en større koncern giver både os og vores kunder mange fordele, siger medejer Thomas Elmgren om salget til Bravida.

Samtlige 18 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med afdelingschef Lars Vinther som daglig ansvarlig for de fremtidige fælles aktiviteter. Integration af virksomheden over i Bravida sker i løbet af september, hvilket i praksis betyder at virksomhederne indtil videre forsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

Hos Bravida glæder regionsdirektør i Region Øst, Johnny Brandt, sig til at byde virksomheden og dens medarbejdere indenfor i folden på Raffinaderivej i København.