Her i efteråret har Danfoss en vifte af gode tilbud. Det drejer sig om de kendte Danfoss automatik-kurser, der bringer interesserede på dagens videnniveau på blot en dags investering.

Kurserne har en varighed på 4-6 timer og er opdelt i en teori del samt en praktisk del. Typisk vil Danfoss først gennemgå teorien bag forskellige emner og produkter, og derefter kan man selv prøve at montere/opstarte produkterne, så man kan føle sig godt klædt på, til at montere og opstarte automatik produkter ude ved kunden.

Der er tale om små hold af 8 personer, da det er erfaringen, at der derved fås det bedste resultat.

Kursusdeltagelse er gratis og Danfoss sørger for forplejning på dagen.

Der er 3 forskellige kurser i efteråret:
1) ECL kursus i Danfoss ECL Comfort 310 – ECL Portal. Lidt teori, gennemgang af visse funktioner, fjernovervågning, måleropsamling og meget mere.

2) Kursus i Danfoss` nye gulvvarmesystem – Danfoss Icon™ – her vil man få en gennemgang af produkterne, features og funktioner samt hands on med installation og brug af produkterne.

3) Kursus i Danfoss Link™, hvor der undervises i centralstyring af trådløse radiator-og gulvvarmesystemer med gennemgang af produkterne, features og funktioner samt hands-on med installation og brug af produkterne.

Tilmelding sker på Danfoss` hjemmeside og efter først til mølle princippet.

Tag en dag ud af efteråret og udnyt et godt tilbud.