Nedenfor følger information fra Hans Følgsaard A/S.
Dagens VVS offentliggør det i dag den 14/7 2019, men Hans Følsgaard er allerede på deres hjemmeside i gang med datoen tirsdag den 16/7 2019.
Men vi vælger at bringe dette to dage før tid. For det er godt tilbud til de, som arbejder med komponenter til industrien.
Hans Følsgaard skriver:
(bemærk datoen)
16.7.2019

Upper-tier kabelkvalitet med dag-til-dag levering

Kunder inden for mange brancher er blevet meget forvænte med en udstrakt service og tilgængelighed fra deres leverandører. Det er dog måske ikke altid tilfældet for komponenter til industrien, men nye tider er bestemt på vej inden for industrisegmentet. Ønsket om en maksimal kvalitet til den mindst mulige pris har længe været blandt kardinalpunkterne for tekniske kunder – og kombinationen af kvalitet, tilgængelighed og prisoptimale produkter kan lyde som det umuliges kunst.

Men så alligevel ikke: Med inkluderingen af ERSE på Hans Følsgaard A/S’ program tilbyder de to virksomheder i fællesskab et program af styre- og signalkabler i en absolut upper-tier kvalitet, men til særdeles konkurrencedygtige priser. Samtidigt lagerfører Følsgaard hele programmet med dag-til-dag levering fra lageret i Køge.

Programmet af kabler henvender sig primært til tavle- og maskinbyggere, og programmet, der dækker litze-/multitrådskabler i tværsnit fra 0,34 til 2,5 kvadrat i kabler med mellem to og 25 ledere har den høje kvalitet, som især danske producenter af industrielt udstyr forventer. Gennem ERSEs optimerede produktion kan kvaliteten så også leveres til priser, der placerer sig under konkurrerende produkter.

Der er i dag mange producenter, som foretrækker halogen- eller PVC-fri kabler, og programmet dækker fuldt ud de krav. Men det er værd at pointere, at PVC faktisk er et glimrende materiale til mange slags applikationer, og man kan frit vælge PVC eller halogen til eller fra – også med henblik på eventuel prisoptimering af slutproduktet. Kablerne leveres typisk til spændinger op til 500V, hvilket typisk er de niveauer, som man opererer med inden for tavle- og maskinbygning.