Et fantastisk initiativ den 6.-8.juni 2019. Godt gået IDA.

IDA, Ingeniørforeningen inviterer nemlig til Respond-Festival .En 3-dages festival, som sætter fokus på klodens mest presserende problemer og de teknologiske løsninger, der er under udvikling eller i brug. Ingeniørforeningen åbner dørene for 3.000 besøgende, som inviteres ind i et sprudlende univers, der vil inspirere, motivere og stimulere alle sanser og tilbyde en anderledes oplevelse, hvor faglighed, fællesskab og forandring mødes.

IDA siger:

Kom og hæng ud på havnekajen med en drink. Nyd solen og slap af i chill-out området. Nyd den velsmagende mad og det gode humør i selskab med kollegaer eller andre du holder af.

Talks og debatter

Lær om planetens tilstand, nye teknologier og bæredygtig omstilling, når topforskere, ingeniører, designere, forandringsagenter, ledere og iværksættere deler ud af deres viden. Bliv oplyst, inspireret og vær med i debatten.

Workshops

Deltag i workshops og få nye konkrete redskaber og metoder for en bæredygtig omstilling med hjem. Se/rør/føl og lær med biologi, teknologi og meget mere.

Børn og unge

Kom og lær om og med de unge generationer, når vi inviterer de unge med i dialogen om vores fremtid. Derudover kan du deltage i en hel dag, dedikeret til børn- og familier.

Tilmelding sker på hjemmesiden www.respondfestival.ida.dk.