Udstillingen Building Green tænker nyt.

På grund af coronarestriktioner kan Building Green ikke afholdes på den måde, vi kender, og vi kan ikke mødes i Forum, som vi plejer.

“Men Building Green er simpelthen for vigtig til at aflyse, for man kan ikke aflyse bæredygtigt byggeri, og klimaet kan ikke vente til vi igen kan samles”, siger arrangørerne.

Og de fortsætter:
“Nu behøver du ikke længere komme til Building Green, nu kommer Building Green til dig, og du behøver heller ikke vente på viden mellem vores afholdelser. Med Building Green Together udbygger vi konceptet, så du får viden hele året.

Vi vil skabe et ’community’ inden for bæredygtigt byggeri, hvor vi samler branchen, skaber forbindelse mellem parterne i byggebranchen og faciliterer viden, sådan som det passer bedst til dig.”

Se jubilæumsprogrammet hjemmefra!
Du kan se alle talere og debatter på de fire scener digitalt den 28. og 29. oktober, når vi streamer hele jubilæumsprogrammet i høj kvalitet ved hjælp af en stor videoproduktion. Det betyder, at du frit kan vælge mellem alle indlæg, og du kan få viden om bæredygtigt byggeri fra kontoret, hjemmefra – eller lige hvor du er!
Tilmelding er gratis og sker på Building Greens hjemmeside.