Grundfos afsluttede året med opbakning til december EM i håndbold for kvinder og med skulderklap til leverandøren Superior Seals.

Lad Grundfos` positive indstilling til lokal støtte og til anerkendelse være til efterlevelse i 2021.

Det er OK at være kritisk, hvis noget går dårligt, men det er vigtigt med ros og skulderklap, når det kærer godt.

Og det har Grundfos husket overfor Superior Seals.

Virksomheden, der forsyner Grundfos med tætninger som f.eks. O-ringe, der bruges til vores pumper, har fået en høj anbefaling fra Grundfos om nøgleegenskaber, herunder deres professionalisme, samarbejdsindstilling og produkter af højeste kvalitet, alle faktorer, der vejer ind for at udløse titlen som leverandør af året.

”Alle hos Superior er meget begejstrede og beærede over at være blevet tildelt den prestigefyldte Grundfos leverandør af året Award. Det har givet os stor opmuntring til fortsat at stræbe efter at blive en endnu bedre og mere innovativ partner til Grundfos i fremtiden. Grundfos ‘banebrydende mål inspirerer os dagligt til at sigte højt i vores egne planer for bæredygtighed for at imødekomme globale klimaudfordringer, ”siger Stuart Harding, chef for kundeservice hos Superior Seals Ltd.

Grundfos-teamets anerkendelse og påskønnelse er både anerkendt og værdsat:

”Når man beskæftiger sig med Superior, overgår deres niveau af professionalisme dine forventninger på tværs af alle funktioner i organisationen. Superior har spejlet sig på Grundfos, og hvordan de nærmer sig forretning, er tydeligt, selv når vi diskuterer kommercielle problemaktiviteter, ”siger Christopher Britton, sourcing manager i EMEA-indkøb hos Grundfos.

Silvio Vanzo, koncerndirektør for indkøb i Grundfos uddyber yderligere:

”Superior Seals forsøger altid at forbedre deres produkter og tjenester over for deres kunder. Dette er en af ​​grundene til, at vi tildeler dem. Dette passer perfekt ind i vores egen tankegang, og det gør os yderligere i stand til at levere de bedste kvalitetsprodukter til vores kunder, mens de også gennem deres bæredygtige indsats løbende understøtter vores bæredygtighedsambitioner i forhold til vores leverandører. ”