StyleGuy.dk er en online webshop med salg af mode butterflies og slips, samt meget andet tilbehør til den smarte mand.

iPhoneopladere.dk ( https://iPhoneopladere.dk ) er en dansk webshop med salg af tilbehør til apple enhederne iPhone/iPad & iPod. Det mest solgte produkt er Apple MFi kabel med 5 års garanti – som er solgt til over 10.000 danskere.

Macbookopladere.dk ( https://Macbookopladere.dk ) også dansk Webshop med salg af Macbook opladere.  Webshoppen har en oplader til alle mac-brugere, uanset om det er Magsafe 1, Magsafe 2 eller USB-C.

Icebykranz.dk ( https://icebykranz.dk/ ) laver smykker som er tilpasset markedets trend. Der sælges tidsløse smykker som kan nydes i mange år, alle smykker er lavet i de såkaldt Zirkoner som også kaldes industridiamanter.

Konkurspriser.dk ( https://konkurspriser.dk ) Dansk webshop, som tilbyder Danskere alverdens produkter til Danmarks skarpeste priser.

PAROL – Limited Edition ( https://parol.dk/ ).Parol sælger lækkert tøj designet i få antal eksemplarer. Tøjet er fremstillet af de bedste materialer og der er fokus på gennemført kvalitet. Parol har fokus på krævende kvinder, der ønsker at være unikke og skabe deres eget udtryk.

WordForce Sikkerhed og Service ( https://www.wordforce.dk ) servicerer wordpress websiter, og hjælper med sikkerhed, opdateringer, overvågninger, småopgaver og tilrettelser.