Grundfos har ansat Martin Brandstetter, som ny teknisk direktør.

Han er en ægte teknologifrontløber, der kombinerer ingeniørviden med softwareudvikling og konsekvent driver strategisk lederskab med en praktisk tilgang tæt på sine medarbejdere, partnere og kunder.

I dag rapporterer Markus til den administrerende direktør for forretningsområdet Bosch Buildings and Energy og leder den operationelle strategiudvikling med særlig fokus på IoT og serviceorienteret forretningsstrategi. Som CTO for store energiforsyningsløsninger og kommerciel opvarmning har han forandret og transformeret System Solution Business hos Bosch Thermotechnology. Markus har tidligere været administrerende direktør hos Bosch Industrial Boilers.

Markus har haft forskellige andre lederstillinger inden for internationale grupper som Siemens, Alcatel og Bosch, og har modtaget priser undervejs for at opbygge og lede toppræsterende multinationale teams.

Som Grundfos` nye Chief Technology Officer (CTO) bliver han udøvende chef for banebrydende innovationer, der betjener vores kunder over hele verden. Markus er overbevist om, at udformningen af ​​fremtiden begynder med en inspirerende og klar vision, der sætter retningen for et hold af talentfulde og erfarne mennesker.

– Jeg er meget imponeret over, hvad Grundfos har opnået, og den meget ambitiøse strategi. Jeg er beæret og inspireret over at slutte mig til et team, der allerede har bevist sin evne til at forme en hel branche. Jeg ser frem til at bidrage til banebrydende bæredygtige løsninger, der både er gode for planeten og gode for vores forretning. Jeg er stolt over at blive valgt til denne position i en stor virksomhed som Grundfos, siger Markus Brandstetter.

Udnævnelsen af ​​Markus Brandstetter er en væsentlig del af realiseringen af ​​Grundfos Strategi 2025. Kernen i vores strategi er digital transformation og skabelsen af fremtidens produkter.

– Jeg ser virkelig frem til at byde Markus velkommen til Grundfos. Med Markus tager vi et vigtigt skridt ind i den nye 2025-strategi. Han vil være en vigtig del af realiseringen af ​​vores digitale og teknologiske ambitioner. Markus kommer med et stærkt cv som leder og en masse international erfaring med at fusionere nye teknologier med ingeniørvidenskab og forretning. Han inspirerer andre, har næse for fremtidige muligheder, han er en pioner, og han køber klart ind i vores værdier og formål med at bevæge verden i en mere bæredygtig retning, siger Mads Nipper, Grundfos CEO.

Markus Brandstetter tiltræder sin nye stilling den 1. februar 2020 og vil flytte til et hjem nær Bjerringbro i de kommende måneder.


CV:

  • Markus Brandstetter
  • Født 1964 i Tyskland
  • Gift og har tre børn i alderen 18-25
  • Har en doktorgrad i SW Automation for MicroSystems fra Technical Research University Hamburg-Harburg samt Diploma in Electronics fra KIT.
  • Har arbejdet for Siemens, Alcatel, Novar og Bosch i en snar 30 år lang karriere.
  • Begynder som Chief Technology Officer (CTO) hos Grundfos 1. februar 2020.