Danfoss har fejret åbningen af firmaets nye Marine Competence Center i Holmestrand, Norge. Byens borgmester Elin Gran Weggesrud klippede snoren over. Bravo Danfoss. Bravo Holmestrand.

Centret vil i følge Danfoss spille en nøglerolle i Danfoss’ fortsatte forpligtelse til at blive den foretrukne partner til at dekarbonisere marineindustrien.

Danfoss opererer allerede i mange lande med forskellige interessenter: beslutningstagere, skibsbyggere, OEM’er, systemintegratorer og ikke mindst fartøjsejere, der er dedikeret til at dekarbonisere havindustrien. Det nye Marine Competence Center vil fungere som et knudepunkt for co-innovation og deling af erfaringer på tværs af Norge, Norden, Europa og verden. Danfoss marineeksperter vil være vært for træningsrundborde og arrangementer for at styrke vores kunder og opbygge kompetence sammen.

Marine Competence Center, der viser virksomhedens engagement i at investere i klassens bedste teknologi og løsninger til marineindustrien.

Norge er det førende land på verdensplan inden for elektrificering af havindustrien med sit stærke fokus på bæredygtighed og grøn energi. Landet bruger allerede batteridrevne færger, hybridfærger og elektriske katamaraner til bæredygtig søtransport.

Claus Larsen, Head of Sales and Marketing Nordic Regions i Danfoss, siger:

“Vi er meget glade for at fejre åbningen af ​​vores nye Marine Competence Center i Holmestrand, Norge. Hos Danfoss brænder vi for ingeniørarbejde i morgen for at skabe en bedre fremtid. Dette center er en del af vores forpligtelse til at dekarbonisere marineindustrien, dele bedste praksis og have en positiv indvirkning på miljøet. Vi ser frem til at arbejde sammen med vores partnere og kunder om at udvikle nye bæredygtige løsninger til den maritime sektor.”