De gør det godt hos Lauridsen i Varde.

De udvikler sig positivt, de tjener penge, og de servicerer branchen på højt niveau.

Men de gør det temmelig tilbagetrukket.

De skriver selv på hjemme siden:

“Vi har det fint med at leve en relativt skjult tilværelse. Det allervigtigste for os er, at vi hver eneste dag kan løse et eller flere af vore kunders problemer. Hvis entreprenøren eller kloakmesteren akut mangler en overgangskobling, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for, at denne modtager løsningen hurtigst muligt. Vi ved nemlig, at det er omkostningstungt at have en gravemaskine og et sjak stående, som ikke kan komme videre med arbejdet.”

Citat Lauridsen.

Tilbage til økonomien.

Selvskabet opgiver ikke omsætning, men de 20 medarbejdere har i regnskabsår 2022 genereret en bruttoavance på 25,5 mio. kr.

Det er en fremgang på 16%. Og disse 16% ryger lige ned på bundlinien, som er steget fra 10 mio. kr. før skat til 11,6 mio. kr.

Flot, og det er sket på trods af, at der er blevet ansat 2 medarbejdere mere og personaleomkostningerne er steget fra 11 mio. kr. til 12,4 mio. kr.

Varelageret har en mindre stigning fra 11,4 mio. kr. til 14 mio. kr., og det samme gælder tilgodehavende hos kunder, som er vokset med 2,5 mio. kr. til 25,8 mio. kr.

At det går godt mærker ejerne også. Udbyttet for 2022 blev på 9 mio. kr.

“Relativt skjult” , men flot resultat af Lauridsen Handel-Import A/S.