Danvak afholder en ny spændende installationskonference den 6.november 2019 på hotel Helnan Marselis i Aarhus.

Konferencen er for alle, der har praktisk erfaring med projektering, rådgivning, installation eller drift af de tekniske installationer i byggeriet, og som har brug for inspiration vedrørende energi, ventilation, vand, varme & køl.

Tag en dag ud af kalenderen og gør dig klar til fremtidens udfordringer og opgaver. Danvak-konferencen har det, som skal til for at fremtidens arbejdsdage bliver mere inspirerende.

Lidt om konferencen:

Der er en spændende udvikling igang i branchen indenfor HVAC, indeklima og energi, men vi har også en lang række udfordringer i eksisterende bygninger, som skal løses. På denne konference bliver man klogere på, hvad der sker i branchen og tager blandt andet emner op om:

  • Samarbejde i store byggeprojekter
  • Den nye indikator for energistyring
  • Energiadfærd, energiforsyningen og elektrificering
  • Økonomi omkring ventilationsanlæg
  • Den nye standard DS428 brandsikring af ventilationsanlæg
  • Køleanlæg på skoler
  • Vores drikkevand

Konferencens program er alsidigt, givende og vigtig for alle, der arbejder med byggerier og tekniske installationer. Konferencen kommer ganske enkelt til at forkæle dig med en række topfaglige, interessante og tankevækkende indlæg om installationer med mere.

En konference drejer sig ikke kun om konferencens indhold, men også om at mødes med sine kolleger på tværs af branchen, så mød op og få lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere i pauserne, som typisk er bygherrer, rådgivere, entreprenører, producenter, ansvarlige for drift & vedligehold med flere.

Samtidig kan man besøge en mindre udstilling på konferencen, hvor udvalgte leverandører i branchen præsenterer deres produkter.

Tilmelding sker hos Danvak.