Håndboldfeberen er over Danmark. Ubesejret landshold i indledende gruppe. Tilskuerne ellevilde, fællessang og bølgen ruller.

Ved kampenes mål nr. 6 og nr. 13 er der en særlig bølge, der ruller. Det er varme og vand bølgen. Et initiativ fra Grundfos.

Når håndboldstjernene kæmper om den prestigefyldte titel på banen, mens tusindvis af begejstrede tilskuere bakker dem op, sørger Grundfos gennem deres sponsorat for at give opmærksomhed til FN’s Verdensmål 6 og 13, der handler om at sikre adgang til vand og sanitet til alle, samt om at bekæmpe klimaforandringerne.

Grundfos sætter i gang i en bølge, der skal give opmærksomhed til verdensmålene. I hallerne bliver de vakt til live, når mål nummer 6 og 13 bliver scoret, mens Grundfos også opfordrer alle andre til at give kraft til bølgen og sætte deres egne skvulp i spil på de sociale medier under hashtagget #goal6and13.

“Mellem håndboldspillernes finurlige scoringer glæder vi os over vores mulighed for at give opmærksomhed til de vigtige Verdensmål. Håndboldtilhængerne er gode til at skabe en fest uden for banen og vi er sikre på, at deres entusiasme og indlevelse kan være med til at give ekstra kraft og opmærksomhed til målene”, siger Frank B. Winther, Director i Group Communication.

“Vi giver også tilskuere, fans og alle andre mulighed for at vinde en signeret VM håndbold eller for at slutte sig til kampen for rent vand og klima ved at donere til vores medarbejderprogram, Water2Life.”

En genial markedsføringside` , der i sig selv er et verdensmesterskab værdigt.