Den 18. august var en betydningsfuld dag for Kim Boyter, da han i selskab med kolleger, familie og venner fejrede sit 25-års jubilæum som administrerende direktør for Pressalit. Denne milepæl markerede også direktørens 40 år lange ansættelse i virksomheden beliggende i Ry. Kim Boyter repræsenterer tredje generation hos Pressalit, der blev grundlagt af hans farfar tilbage i 1954.

I 1983 indledte Kim Boyter sin professionelle karriere som eksportelev hos Pressalit, men skæbnen havde mere i vente for ham. En pludselig og trist begivenhed ramte familievirksomheden, da Kims far og daværende administrerende direktør, Mogens Boyter, mistede livet i en alder af kun 61 år. Denne uventede hændelse ændrede kursen for sønnens fremtid, da han langt tidligere end ventet, måtte træde ind i rollen som Pressalits administrerende direktør. En rolle, han er vokset med gennem tiden.

Kim Boyter har således dedikeret det meste af sit professionelle liv til at lede og udvikle Pressalit inden for design og produktion af toiletsæder, tilbehør samt innovative og tilgængelige løsninger til badeværelset og køkkenet. Gennem årene har Kim Boyter været en afgørende drivkraft bag Pressalits vækst og succes, og hans jubilæum er en anerkendelse af hans dygtighed og dedikation.

– Vi er kendt for at gå forrest og har en vision om at skabe produkter og løsninger af høj kvalitet – produkter, der bidrager til bedre komfort og øget livskvalitet for brugerne. For at fastholde den markedsledende position og et ønske om udvikling, har vi særligt fokus på digital transformation og på vores værdier og den lokale forankring, lyder det fra jubilaren, der blev fejret på dagen af kunder, kolleger, familie og venner.

Kim Boyters store dedikation rækker udover Pressalit. Fodboldklubben AGF har nemlig en helt særlig plads i hans hjerte. Kim Boyter støtter sin lokale klub med stor entusiasme, fordi han ser flere af værdierne i holdsporten forankre sig i den virksomhed, han som tredje generation leder fra kontoret med udsigt til Himmelbjerget.

– Pressalit er en fantastisk virksomhed, hvor alle målrettet samarbejder for at skabe de bedste betingelser for mennesker. Det er i denne indsats og i samarbejdet, vi formår at udfordre principperne og status quo. Det er jeg stolt af at være del af, afslutter Kim Boyter.