Årets store VVS-træf, VVS 2019 er slut. Tre spændende dage i Odense. Flotte stande og mange gode tiltag, som trak mange besøgende.

Billedet viser tilhørerrækkerne til Brd.Dahls kreative indslag med stand-up`eren Torben Chris.

Messe arrangøren siger selv:

“Barren var sat højt til VVS-messen i Odense Congress Center, og efter tre dage med rekordmange udstillere slår VVS’19 besøgsrekorden med hele 9.492 besøgende.”

Her fristes man til at supplere, at de “rekordmange” er 2 udstillere mere i 2019 og 119 flere besøgende end i 2017.

Men det skal ikke ødelægge indtrykket af messen. Den var god,veltilrettelagt og med masser af kreative stande.

Messechef Michael Helm er begejstret over de tre veloverståede dage med VVS’19:

”Vi satte barren højt inden messen, og nu er målet nået. Det er en rigtig flot besøgsrekord, som vi er meget stolte af. Det viser, at VVS-messen udvikler sig i den helt rigtige retning, og det glæder vi os til at føre videre til næste messe,” siger Michael Helm og understreger, at det ikke kun handler om tal, når messen bliver evalueret:

”Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, og det er jo det, der betyder noget i sidste ende. En succesfuld messe for mig, det er tilfredse kunder, tilfredse besøgende og tilfredse udstillere”.

Imponerende stande med stort kundefokus
Hos VELTEK, der er medarrangør af VVS-messen, har administrerende direktør Per Rømer Kofod især været imponeret af standene på årets messe.

”Det har været tydeligt, at udstillerne har lagt meget arbejde og stor omtanke i deres stande. De er flotte, professionelt udførte – og de tiltrækker de helt rigtige kunder. Det har været en stor fornøjelse at gå på oplevelse i hallerne i løbet af de sidste tre dage. Som arrangører skaber vi rammerne – og udstillerne skaber messen.”

Årets trend på messen har været digitalisering, hvor udstillerne har præsenteret alt fra vandhaner med Bluetooth til intelligente toiletter. Ifølge Per Rømer Kofod, så er det en tendens, der er kommet for at blive:

”Når vi mødes her igen i 2021, så er udviklingen omkring digitalisering af VVS-branchen endnu mere udbredt. Det bliver spændende at følge,” siger Per Rømer Kofod.

Messechef ser frem mod VVS’21
Ovenpå den succesfulde messe, er messechefen allerede begyndt at se frem mod den næste VVS-messe, som endnu engang bliver afholdt i Odense Congress Center d. 21. – 23. april 2021.

”Nu skal vi gennemgå evalueringerne fra udstillerne og besøgende, inden vi går i gang med planlægningen af den næste VVS-messe. Her vil vi selvfølgelig tage nogle af de succesfulde tiltag med til den kommende messe, ligesom vi også har nogle helt nye i tankerne. Vi har fået de første forhåndsbookinger fra udstillere, så også her tegner det allerede positivt for VVS’21, hvor vi endnu engang forventer en succesfuld messe,” siger Michael Helm.