Allerede i 2025 vil mere end 70 procent af alle større projekter i Skandinavien benytte 3D-modellering i planlægningen. Derfor har Xella både investeret i BIM-objekter og udnævnt Rasmus Jensen til ny chef for BIM og større projekter. Det optimerer dine muligheder for at udnytte alle fordelene ved vores effektive og bæredygtige byggesystemer – også digitalt.

 

Digitalt byggeri er i vækst over hele Skandinavien. Vi forventer derfor hos Xella, at over 70 procent af alle større projekter i regionen allerede i 2025 bruger 3D-modellering som en del af planlægningen. Det åbner for helt nye arbejdsmetoder, hvor digital informationsstyring i form af BIM (Building Information Modelling) bidrager til at kvalitetssikre projekteringen, smidiggøre processerne og forbedre rentabiliteten af hele byggesagen.

 

Nemmere, hurtigere og mere sikker projektering
Som en af markedets ledende leverandører af effektive og bæredygtige byggesystemer ønsker vi at bidrage til, at du får mest muligt ud af udviklingen. Derfor har vi lanceret BIM-objekter på Ytong Plader og Multipor Isoleringssystemet, som du gratis og nemt kan bruge til projektering i 3D.

Samtidig har vi -som nævnt-for nylig udnævnt Rasmus Jensen som ny Scandinavian BIM/Large Scale Manager, der skal sikre, at vi holder både kurs og fremdrift på vores fortsatte digitale rejse sammen med dig og dine kolleger.

 

– Rasmus får ansvar for at sikre vores transformation og skal dermed sørge for, at vi også kan hjælpe vores kunder sikkert igennem den digitale byggeproces. Der er mange kontante fordele ved digitalt byggeri og BIM-modellering, som både gør det nemmere, hurtigere og mere sikkert at projektere især i stor skala, siger salgsdirektør Lars Nygaard og fortsætter:

 

– Derfor er det afgørende for os at sikre, at du ikke alene nyder godt af fordelene ved vores byggesystemer ude på byggepladsen og i det færdige byggeri, men også har optimale forudsætninger for at udnytte de digitale gevinster ved en enkel og effektiv BIM-modellering med de mest relevante data, som du skal bruge.

 

Få et mere præcist planlægningsgrundlag
Takket være BIM-objekterne på Ytong Plader og Multipor Isoleringssystemet kan professionelle på tværs af faggrupper og landegrænser nemt opbygge, videreudvikle og samarbejde omkring projekter, hvor løsningerne bliver anvendt.

 

Objekterne er tilgængelige til ArchiCAD og Revit og samler alle relevante produktdata lige ved hånden, så du slipper for at skulle søge efter dem på din PC eller i brochurer og trykte materialer. Samtidig kan du hurtigt downloade dem direkte her fra hjemmesiden, så du får nem mulighed for at inddrage dem fra start til slut i din digitale planlægningsproces.

– Alt i alt er vejen banet for, at du på kort tid og helt enkelt eksempelvis kan danne dig et overblik over specifikationer og relevant data. Det betyder, at du får et mere præcist grundlag at planlægge dit byggeri efter. Og har du brug for hjælp eller står med spørgsmål til dit projekt, kan du til hver en tid bare tage fat i os og høre nærmere. Vi står klar til at hjælpe, slutter Lars Nygaard af.