SEMIKRON og Danfoss Silicon Power går sammen om at etablere den ultimative partner inden for kraftelektronik. Den 22. august, mindre end fem måneder efter det første gang blev annonceret, begyndte den nye leder inden for effekthalvledermoduler at drive forretning som Semikron Danfoss.

Med en eksisterende arbejdsstyrke på mere end 3.500 dedikerede kraftelektronikspecialister vil Semikron Danfoss levere teknologiekspertise i verdensklasse til sin loyale kundebase. Fusionen kommer med en stærk vækstplan og en fast forpligtelse til fremtidige investeringer, der baner vejen for grøn vækst og en mere bæredygtig, energieffektiv og dekarboniseret fremtid.

Den nystiftede Semikron Danfoss fælles virksomhed vil blive ejet af SEMIKRON og Danfoss-koncernens nuværende ejer-familier, hvor Danfoss er majoritetsejer. Semikron Danfoss beholder de to hovedlokationer i Tyskland, Nürnberg og Flensborg. Alle globale datterselskaber, produktionssteder samt distributionskanaler vil fortsætte.

  • Claus A. Petersen skal lede den nye forretning som administrerende direktør.(til venstre på billedet).
  • Karl-Heinz Gaubatz trådte tilbage fra sin stilling som CEO for SEMIKRON den 22. august for at fokusere på sin rolle som CTO og støtte fusionsprocessen indtil hans planlagte pensionering i slutningen af ​​dette år.