Gør din dagligdag lettere. Her er nogle gode tilbud til dig.

  1. Prisen på parkering blot stiger og stiger. Derfor er det firmaet Parkparks ambition at levere så billig parkering som overhovedet muligt.Det har de gjort siden starten i Aalborg i 2013, og med så stor succes, at FDMs Motor i november kårede PARKPARK som Danmarks suverænt billigste parkeringsapp. Firmaet er et 100% danske ejet, udviklet og drevet selskab. Se mere på de tre kampagner Smartwatch kampagne ( https://parkpark.dk/smartwatch/ ),Kay-Bojesen Kampagne ( https://parkpark.dk/kay-bojesen/ ) og Go Kampagne ( https://parkpark.dk/jbl-go/ )
  2. Få dine drinks bragt hjem til dig selv. Imponer vennerne med spændende drink. Se mere “Deserved Cocktails” ( http://deserved.dk ).
  3. Yderligere tre tilbud Hobbyshoppen.dk ( https://www.hobbyshoppen.dk ). Det er Hobbyshoppens mål, altid at være helt fremme med nye inspirerende og spændende produkter der kan stimulerer kreativiteten hos børn og deres voksne. Ud over det store udvalg i Hama perler, findes der også mange andre kreative produkter.
    Zinkbakken.dk ( https://www.zinkbakken.dk/ ). Ved Zinkbakken.dk sælges kvalitetsprodukter til haven, altanen og terrassen, herunder højbede, plantekummer, altankasser og bålfade. De er primært lavet i jern og stål, hvilket også betyder at vores ting er yderst holdbare og kan holde mange år frem.
    Mavehelse.dk ( https://shop.mavehelse.dk/ ). Salg af kosttilskud og bøger der har med helse at gøre. Kostvejledning der handler om fordøjelse og helse.