Sanistål fik ved årsskiftet ny administrerende direktør.
Det er 55-årige Claudio Christensen. Han kommer fra en stilling som Vice President i den amerikanske teknologivirksomhed IBM, hvor han de seneste fem år har været leder af virksomhedens europæiske digitale salgsforretning i Dublin.

Nu er han vendt tilbage til Danmark, og med i kufferten har han en solid erfaring fra sin internationale erhvervskarriere og mange gode ideer til, hvordan Sanistål kan styrke sin forretning og udvikle sig med nye digitale tiltag i de kommende år.

”I mine øjne er Sanistål en virksomhed med et enormt potentiale, og jeg mener afgjort, at vi har gode muligheder for at øge vores markedsandele og forbedre vores indtjening. Jeg tror på, at vi går en både lovende og spændende fremtid i møde,” siger Claudio Christensen, som har overtaget posten efter Christian B. Lund, der har stået i spidsen for Sanistål i mere end 17 år.

Særlige kompetencer

Den ny direktør kender til den danske grossist- og servicebranche fra en tidligere stilling i Solar fra 2012-14, hvor han var koncerndirektør med ansvar for salg og marketing. Desuden har han de seneste to år været en del af Sanistål bestyrelse.

”Jeg er overbevist om, at vi med Claudio har fundet den helt rette direktør. Han har nogle særlige kompetencer, som kan være med til at tage Sanistål videre til næste niveau,” siger Anders K. Bønding, der er formand for Saniståls bestyrelse.

Derudover forventer Saniståls bestyrelse, at der med den nye leder også vil blive introduceret en ny ledelsesstil i Sanistål.

”Claudio er en moderne og visionær leder. Jeg tror på, at medarbejderne vil opleve, at han kommer med en inkluderende og omfavnende ledelsesstil, og hvor beslutningsgangene kommer tættere på den enkelte medarbejder,” siger han.