Den tyske pris, German Design Award er givet til Unidrain. Det startede i efteråret 2017 med lanceringen af firmaets første tilbehørsserie til badeværelset, som går under navnet Reframe Collection. Serien er sidenhen blevet bemærket på den internationale designscene med prestigefulde priser: Good Design Award 2017, iF Design Award 2018 og nu også German Design Award 2019.

Også i branchen og blandt forbrugerne er interessen for det eksklusive tilbehør til badeværelset stor. Og nu udvides Reframe Collection-familien med to nye medlemmer:

– Seriens fornemmeste opgave er at skabe en eksklusiv designlinje på hele badeværelset. Lige fra håndklædekrog til toiletrulleholder. Nu supplerer vi med en sæbehylde til brusehjørnet og en separat bruseskraber med magnetisk ophæng, fortæller Unidrains chefdesigner Kenneth Waaben og fortsætter:

– Serien består i forvejen af en aflang brusehylde med integreret skraber. Men nu fås hylden også som en hjørnemodel, mens skraberen kan købes separat.

Lille hylde løser stort problem
De to nye Reframe Collection-medlemmer kommer i samme stilrene design som resten af serien og fås i børstet og håndpoleret rustfrit stål, børstet messing, kobber og sort.

Om hjørnehylden, som har et næsten svævende udtryk, fortæller Kenneth Waaben:

– Én af de smarteste funktioner ved hylden er, at den via et justérbart beslag kan tilpasses hjørner, som ikke er præcis 90°. Den er ideel til mindre brusenicher, men giver stadig nok plads til de nødvendige produkter. Vandet ledes væk via tynde riller, og yderst har vi placeret en antislip-barriere, der holder tingene på plads, selvom hylden er våd.