Danvak har endnu engang fået lavet et formidabelt konference program.

Det sker 1.april 2020.

Det starter med i paneldebat med politikere og byggeriets parter,der fremlægger og diskuterer, hvordan vi får et bedre byggeri i Danmark, som tilgodeser klima, energieffektivitet, de økonomiske rammer og et godt indeklima.

I Danmark bygges der nyt og renoveres hver dag – hele året rundt. Der er mange interessenter involveret i byggeprojekter, eksempelvis bygherre, rådgiver, entreprenører og producenter, og det stiller store krav til alle involverede parter at levere netop dét, der skal til, for at et byggeri fungerer efter hensigten, når det skal tages i brug.

Danvak arbejder for, at byggebranchen bliver bedre til at sparre med hinanden, og at kompetenceniveauet i hele værdikæden bliver højnet og dermed får flere velfungerende slut-byggerier. Derfor har Danvak ”plukket” nogle af landets førende specialister til at give deltagerne den seneste nye viden på området på denne konference.

Midt på dagen afslører Danvak vinderen af professor P. Ole Fangers forskningslegat. Vinderen holder et indlæg omkring sin forskning, og i pauserne er der mulighed for at netværke med dine fagfæller og få inspiration omkring nye spændende produkter på miniudstillingen i Vandrehallen.

Og så følger ellers et supert teknisk program hele eftermiddagen. Bravo Danvak.

Gå ind på Danvaks hjemmeside og “bestil” en konference til inspiration til fremtidens udvikling.