Lindab A/S har leveret et 2020 resultat med stabil omsætning og indtjening samt et solidt resultat, selvom året var præget af COVID-19. 2020 strategien er afsluttet med et tilfredsstillende resultat både hvad angår økonomi, medarbejdertilfredshed og kundetilfredshed. En stærk og ambitiøs 2025 strategi er iværksat.

I Lindab A/S offentliggjorte årsregnskabet for 2020 vises stabil omsætning og solid bundlinje. I årsregnskabet kaldes resultatet tilfredsstillende.

I 2020 lød Lindab A/S’ samlede omsætning på 913 millioner kroner, mens overskuddet for året blev 59 millioner kroner.

”Årsregnskabet er positivt, og vi har leveret et solidt resultat. På trods af Covid-19 som har præget både vores hjemmemarked og eksport er vi i høj grad lykkedes med at producere og levere til byggeriet. Vores medarbejdere har vist stort engagement og motivation til at skabe succes hos vores kunder hver dag. Det er med stor stolthed, at vi kan præsentere pæne økonomiske resultater samtidig med at vi har sikret en høj medarbejdertilfredshed og er blevet nomineret som en af Danmarks Bedste Store Arbejdspladser, hvor vi fik titlen som Danmarks Bedste Arbejdsplads for Seniorer. Vi har en stærk organisation, som har viljen til at vinde”, siger Mette Brøndum, direktør for salgsregion Vesteuropa i Lindab og fortsætter:

”Resultatet af den danske indsats er en forbedret bundlinje i forhold til resultatet i fjor. 2020 var også året, hvor Lindab modtog Byggeriets Energipris for den nye tagløsning SolarRoof med integrerede solceller. Derudover blev der i årets løb foretaget en lang række investeringer for at øge kapaciteten, øge sikkerheden og etablere mere moderne produktionsmetoder.”