For lidt over et år siden lancerede designvirksomheden Unidrain en eksklusiv tilbehørsserie til badeværelset: Reframe Collection. Sidenhen er serien ikke gået helt ubemærket hen. Den er nemlig blevet belønnet med designpriserne Good Design Award og iF Design Award. Og nu kan endnu en international designpris føjes til samlingen.

En velrenommeret dommerkomité, bestående af det Tyske Designråds 48 jurymedlemmer, tildeler to af seriens innovative produkter den prestigefyldte German Design Award 2019 under kategorien ’Bathroom Accessories’. Prisen bliver uddelt under den internationale fagmesse Ambiente i Frankfurt den 8. februar.

En anerkendelse på rejsen
German Design Award 2019 går mere specifikt til Unidrains sæbehylde med tilhørende bruseskraber og toiletbørste i Reframe Collection-serien.

– Vi er meget beærede over at modtage prisen og få anerkendelse for en serie, som vi har lagt mange ressourcer i. Unidrain befinder sig i øjeblikket på en rejse, hvor vi ønsker at udbrede kendskabet til os globalt og være firstmovers i branchen, fortæller Birgitte Arendsdorf Olsen, marketingchef hos Unidrain.

Derfor løber Unidrain med prisen
Ifølge juryen belønnes produkterne for deres på én gang innovative og funktionelle design kombineret med et elegant materialevalg. Om Reframe-sæbehylden fortæller komitéen:

– Produktet kombinerer to funktioner – en sæbehylde og en bruseskraber – i et strømlinet design med elegante materialer. Resultatet: En yderst stilfuld og kvalitetssikker løsning.

Toiletbørsten, som både fås i en væghængt og stående udgave, udmærker sig ved at være en æstetisk pæn løsning:

– Børstens metaloverflade udstråler både nøjagtighed og høj kvalitet. Det gør løsningen til en elegant accessory, som ikke behøver blive gemt af vejen. Et meget elegant produkt, hvis funktionalitet også imponerer.

Reframe Collection består desuden af en toiletrulleholder, håndklædekroge og håndklædestang. Samtlige produkter fås i en række forskellige overfladefarver.

 

Faktaboks

Om Unidrain

Den danske designvirksomhed Unidrain med hovedkontor i Farum er kendt verden over for sit lineære gulvafløb, som blev opfundet i 2003 af Claus Dyre. Sidenhen er der kommet adskillige produkter til, og Unidrain er gået fra at være producent af et gulvafløb til i dag at være et verdenskendt designikon.