Årets VVS-messe nærmer sig, og når dørene bliver slået op, vil messen i år have fokus på at skabe de rigtige rammer for netværksmuligheder mellem udstillere, potentielle kunder og besøgende.

Derfor har arrangørerne bag VVS’19 besluttet at lade netværksarrangementet ’Blå Time’, som tidligere har været en del af VVS-messen, genopstå.

”Vi ser et stigende behov for netværksarrangementer for VVS-branchen. Udstillerne har selvfølgelig mulighed for at netværke på deres egen stand med de besøgende i løbet af messen, men vi tror også på, at det er vigtigt at kunne sparre og netværke med andre fra branchen. Derfor har vi valgt at genoplive ’Blå Time’”, siger messechef Michael Helm.

Finder sted lige efter at dørene lukker
’Blå Time’ vil finde sted onsdag og torsdag lige efter, at dørene til VVS’19 lukker. Det vil være et uformelt netværksarrangement, hvor udstillere kan mødes over lidt mad og let underholdning.

”Vi har tidligere haft succes med ’Blå Time’ og i vores evalueringer kan vi se, at udstillerne efterspørger flere netværksmuligheder. Det har vi valgt at imødekomme i år”, siger Michael Helm og fortsætter:

”Vi er spændte på at se, om det bliver en succes med et øget fokus på netværksmuligheder til VVS’19. Det er selvfølgelig vores håb, at det kan blive en fast tradition til de kommende VVS-messer i Odense Congress Center”, siger han.