Når de skarpeste digitale hjerner og teknologiske innovatører mødes for at udveksle idéer til IoT Week, spiller Grundfos og Microsoft en vigtig rolle i udformningen af begivenheden. Og tilføjer en bæredygtig vinkel.

Teknologi, innovation og partnerskaber på tværs af brancher er nøgleingredienser ved IoT Week i Aarhus. Det er en international begivenhed hvor digitaliseringseksperter fra den akademiske verden og industrien mødes for at lære mere om de nyeste muligheder i en af de brancher, der udvikler sig hurtigst i verden – og en af dem, med det største fremtidige potentiale.

Det gælder både i forhold til at udvikle nye løsninger, men også i forhold til at finde svar på nogle af vores nuværende udfordringer, herunder dem, der er beskrevet i FN’s Verdensmål. Microsoft og Grundfos er partnere ved arrangementet og blandt de virksomheder, der former begivenheden.

– IoT Week er et unikt forum, der bringer digitale eksperter og indflydelsesrige branchepersoner sammen. Det giver gode muligheder for at inspirere og for at lære, og vi er begejstrede over at være med sammen med kunder, partnere og nøgleinteressenter og vise nogle af vores nyeste teknologier, siger Marianne Dahl, CEO for Microsoft Danmark.

For de globale virksomheder handler begivenheden om mere end bare nyskabende softwareløsninger, det drejer sig også om at bruge de muligheder, digitalisering tilbyder, smartest muligt. Det gælder også for Grundfos, der ser store muligheder i at bruge, forfine og udvikle digitale løsninger på globale udfordringer:

– Vi er fast besluttede på at gøre en reel forskel på de globale vand- og klimaudfordringer. Det er en stor opgave, som kræver samarbejde på tværs af samfund og sektorer for at blive løst. Digitalisering giver os nye, værdifulde værktøjer, der gør os i stand til at nå vores bæredygtige mål sammen. Vi ser frem til at dele nogle af vores idéer og få input under IoT Week, siger Mads Nipper, CEO for Grundfos.

IoT Week er en årligt tilbagevendende begivenhed, der bliver holdt for niende gang i Aarhus. Den løber fra 17. til 21. juni og knytter innovativ teknologi sammen med forretningsverdenen og det omgivne samfund. Den forventes at tiltrække et stort publikum bestående af digitale eksperter på tværs af brancher og fagområder.