Drivkraft Danmark er stolt.

Det sættes nemlig rigtig mange lynladere op i Danmark i disse år. Mange af dem bliver sat op på tankstationerne rundt omkring i landet. Fra 2020 til 2022 er antallet af tankstationer med lynladere steget fra 2 til 96!

Men der bliver også sat lynladere op ved andre lokationer af Drivkraft Danmarks medlemmer fx ved supermarkeder, restauranter, virksomheder, motorvejen eller andre steder, hvor elbiler har brug for hurtig opladning.

Antallet af både lokationer og ladepunkter, hvor der kan lynlades hos Drivkraft Danmarks medlemmer, er mangedoblet de seneste to år. Udviklingen har været kraftigere end salget af elbiler i samme periode.

Det er en udvikling vi vil se fortsætte i de kommende år, hvor flere og flere tankstationer vil tilbyde lynopladning til el-bilisterne på farten, og der på flere og flere lokationer vil være tale om rene lynladestationer.

Det vil sammen med lette betalingsløsninger sikre et sammenhængende netværk af muligheder for at lade el-bilen op på farten på samme måde, som vi kender det fra de traditionelle tankstationer.

Se også kortet over lynladestationer i hele Danmark på hjemmesiden vioplader.dk