Select Page

“J” bliver nu rykket ind i EU

“J” bliver nu rykket ind i EU

Dagens VVS fortsætter kampen om  de fair udbud.

EU er nu informeret om mystiske “J”.

Justitsministeriet er involveret i mystiske “J”.

Dagens VVS fik i forrige uge svar på henvendelse til konkurrence-myndighederne i EU. Svaret var, at Dagens VVS skulle kontakte Klagenævnet for udbud. EU gav i svaret en email-adresse til klagenævnet for udbud. Og de blev kontaktet pr. email , og har valgt at svare telefonisk med “J”, som ikke vil citeres.

“J” ville være uden for citat, og hun ville ikke opgive sit efternavn. Men “J” sagde, at Klagenævnet for udbud ikke ville gøre noget ved sagen.

Sagen kort:

“Dagens VVS fik i forrige uge svar fra EU, der siger, at de ikke har autoritet til at følge op på en kommune/forsyning, der ikke overholder lovgivningen.

Det er i direkte konflikt med det svar, som EU gav Dagens VVS i for nogle uger siden.

Her sagde EU:

at ” Kommissionen vil gribe ind overfor en påvist ukorrekt procedure ved at indlede traktatsbruds-forhandlinger mod de enkelte lande”.

Dagens VVS konkluderede udfra dialogen med EU, at “Udover at Kommissionen selv er i gang med en undersøgelse, har kommissionen også beføjelser til at tage sager op. Sager, som har været omtalt i pressen eller som der har været forelagt kommissionen.”

” I så fald har Kommissionen beføjelser til at gå i dialog med de enkelte landes myndigheder”, fastslog EU for nogle uger siden til Dagens VVS.

EU henviser i seneste svar nu til :

The Danish Competition and Consumer Authority”

Det er ikke godt nok.

Dagens VVS har et konkret eksempel på forsyning, som ikke overholder lovgivningen. EU er informeret. Og EU svarer nu med en omgang selvmodsigende vås.

Dagens VVS har nu involveret EU igen, og har i mellemtiden også involveret Justitsminister Søren Pape Poulsen.

Vi fortsætter med mystiske “J” og også med to selvmodsigende svar fra EU.

 

 

Om skribenten af detteindlæg