Danfoss har indgået en global aftale med Highly, som er global producent af roterende kompressorer med det formål at tilbyde rotationsteknologi til boligvarmepumpemarkedet og nogle selektive køleapplikationer. Dette partnerskab styrker yderligere Danfoss’ position som en foretrukken partner til at accelerere afkarboniseringen af ​​varmesektoren.

Med markedet, der foretager betydelige skift i retning af dekarbonisering, er afhængigheden af ​​varmesystemer til fossilt brændstof faldende. Hydroniske varmepumper – på grund af deres energieffektivitet, der hjælper med at reducere indirekte emissioner – er en vigtig del af dette træk. Det gælder især i Europa takket være kontinentets grønne initiativer.

Denne strategiske aftale vil gøre Danfoss i stand til at tilbyde et komplet R290-baseret program til varmepumper, nu inklusive roterende kompressorer, og yderligere udvide sin brede end-to-end-portefølje fra varmekilden til distributionen.

Danfoss løsninger giver den mest effektive varmearkitektur for at hjælpe husejere med at tage kontrol over deres energiforbrug og omkostninger. Forøgelse af energieffektiviteten i enfamiliehuse er et kritisk skridt hen imod dekarbonisering.

Til OEM’er og distributionsmarkedet inden for boligvarmepumper vil Danfoss sælge Danfoss-mærkede roterende kompressorer fremstillet af Highly. Highly vil fortsætte med at sælge Highly branded roterende kompressorer via deres eksisterende kanaler.

 

Fabio Klein, Senior Vice President for Scroll and Reciprocating Compressors hos Danfoss Commercial Compressors siger:

“Ved at tilføje R290 roterende kompressorer til Danfoss’ omfattende portefølje af propanbaserede ventiler, styringer, varmevekslere og sensorer letter vi vores kunders arbejde med deres systemdesign og hjælper dem med at fremskynde tiden til markedet.”

De roterende kompressorer kommer med et helt nyt HVAC-drev, detaljerede polynomier og vil blive tilbudt som en prækvalificeret pakke, hvilket yderligere forenkler kvalifikationen til varmepumpesystemer.

 

Fabio Klein tilføjer:

“Kombineret med vores omfattende applikationssupport, test- og simuleringskapacitet og forståelse af de konstant udviklende miljøproduktstandarder, kølemiddelovergang og energieffektivitetskrav, vil dette understøtte vores vision om at blive en langsigtet alt-i-en-løsningsleverandør til boligvarmepumper.”