Den europæiske VVS tekniske forening, der samler 26 landes VVS tekniske foreninger, bringer jævnligt nyhededer, arrangerer konferencer mm., har topnyheden fra EU om, at danske Ditte Juul Jørgensen bliver ny generaldirektør for EU-kommisionens energi departement.

Ditte Juul Jørgensen, der har haft hvervet som chef for Margrethe Vestager`s konkurrence kontor I Bruxelles, startede officielt sit nye job den 1.august 2019.

Ditte Juul Jørgensen startede med at arbejde for EU kommissionen i 1992. Hun har det meste af sin karriere beskæftiget sig med handel og konkurrencepolitik, bl.a. som leder af den økonomiske afdeling i EU’s delegation ved De Forenede Nationer i New York. Først blev hun kontorchef — i handelsafdelingen — ­­­­i 2007, og derefter var hun direktør i samme afdeling fra 2011 til oktober 2014. Siden november 2014 har hun – som nævnt – været leder af konkurrencekommissær Margrethe Vestagers kabinet.

Rehva årsmøde

Rehva årsmøde afholdes i år den 4.-5.november 2019 i Bruxelles. Den 4.november er det i Maison de Associations International, som ligger lokaler til. Dagen efter er det Sofitel hotel. Programmet er ikke færdigt, men offentliggøres på Rehvas hjemmeside snarest.

Rehva guidebook

Blandt Rehva nyheder er også nyheden om udgivelse af den 29.guidebook. Det sker i samarbejde med Quantum, og guidebogen har fået navnet Quantum-Rehva guidebook om “Quality Management for Buildings”. Den nye guidebook giver et overblik over teknisk monitorering og commissioning, som værktøj for bygningsejere.